Salut,

Sunt Tică Darie. Cu sprijinul tău, următorul primar din Roșia Montană.

Am venit acum 7 ani aici și nu am mai plecat. Mi-au crescut rădăcinile în locul ăsta. Acum îmi doresc un viitor bun pentru mine, pentru familia mea, pentru oamenii de aici.

Iubesc Roșia Montană. Pentru oameni. Pentru locuri.

Așa că vă propun 10 Pentru Roșia. 10 direcții prin care facem Roșia Montană mai bună:

Pentru viață

Oamenii dau sens locului. Moștenirea Roșiei trebuie să rămână. Vreau să dau oportunități oamenilor, să ne dezvoltăm. Să avem motive să rămânem aici. Să creștem rădăcini. Să dăm viață Roșiei Montane.


Pentru normalitate

Oriunde mă uit, văd potențial. Vreau să dau oamenilor ce au nevoie: normalitate. Utilități, rețea de apă și canalizare, drumuri mai bune și servicii de calitate. Citește cum muncesc pentru normalitate în 5 pași.


Pentru muncă

Aici sunt oameni gospodari. Oameni care nu stau. Oameni care fac. Vreau ca toți oamenii să aibă un loc unde să lucreze cu spor. Vreau să susțin afaceri locale. Să aduc investitori în Roșia Montană. Să creez locuri de muncă. Citește cum muncesc pentru siguranța locurilor de muncă în 5 pași.


Pentru legături

Nici un sat nu e izolat. E conectat la lume, la România. Vreau să dau Roșiei Montane transportul public de care oamenii au nevoie. Să construim legături între satele din Roșia Montană și orașele din jur. Vreau să ne putem mișca liber. Citește cum muncesc pentru legături în 5 pași.


Pentru locuri

Când vii în Roșia Montană, locul îți rămâne adânc în inimă. Vreau să pun locul în valoare. Să aduc resursele necesare care să valorifice istoria și natura de aici astfel încât Roşia să fie o destinație favorită a turiștilor și o comună în care să ne placă să trăim. Citește cum muncesc pentru locuri în 5 pași.


Pentru sănătate

Fiecare secundă aici e o gură de aer proaspăt. Dar nu e de ajuns fără servicii medicale locale. Vreau să ne simțim în siguranță. Să avem dispensar, farmacie, sănătate,  aici, la noi, în Roșia Montană. Citește cum muncesc pentru sănătate în 5 pași.


Pentru copii

Fiecare părinte are vise mari pentru copiii săi. Vreau să dau copiilor toate oportunitățile pe care le-ar putea avea și într-un oraș. De la o școală modernă, la activități în jurul ei. Tinerii să aibă motive să rămână aici.


Pentru cultură

Roșia Montană e încărcată de istorie, iar oamenii sunt legați de cultură. Vreau să pun în lumină cultura de aici și vreau să investesc în patrimoniu, în evenimente, în meșteșugari, în artiști.


Pentru sport

Sportul unește oamenii, de peste tot. Vreau să investesc în stadionul comunei, în sălile de sport ale școlilor, în cluburi unde tinerii să își poată descoperi pasiunile. Avem nevoie de sport, de sănătate.


Pentru oameni

Lucrurile se mișcă când oamenii se adună la un loc. Vreau să dau șanse egale tuturor. Nu contează cine suntem. Împreună trebuie să reclădim Roșia Montană. Cu oameni. Pentru oameni.


Iubesc Roșia Montană! Pentru oameni. Pentru locuri.

Votează-mă!

Cu sprijinul tău, voi fi viitorul primar al Roșiei Montane.

Al oamenilor din Roșia Montană!