De câteva luni bune autobuzul care făcea legătura între Roșia Montană și Câmpeni, nu mai circulă.

Autobuzul public chiar este o soluție rapidă și eficientă pentru o serie de nevoi ale localnicilor Roșiei. În perioada în care am strâns semnături pentru a putea candida independent la funcția de primar și consilier în Roșia Montană, mulți localnici îmi spuneau de importanța unui mijloc de transport între Roșia și Câmpeni.

Momentan persoanele fără mașină personală depind de alții pentru a-și putea face cumpărăturile săptămânale la piață, la farmacie, la bazar sau la celelalte magazine din Câmpeni.

Prin urmare, am trecut rapid la acțiune, am solicitat unei companii de transport din zonă o ofertă de transport pentru ruta Roșia Montană – Câmpeni și retur, am negociat, am obținut un preț corect, iar acum lansez această campanie de strângere de fonduri pentru a pune în funcțiune Autobuzul pentru Roșia Montană, pentru roșieni.

Cer sprijinul vostru, atât al oamenilor din localitate cât și al oricărei persoane dornice să susțină această acțiune. Transportul va fi gratuit.

Costul pentru a putea funcționa autobuzul cu 50 de locuri, în fiecare Sâmbătă este de: 400 lei/Sâmbătă. Deci cu o sumă destul de accesibilă împreună putem rezolva o problemă importantă pentru Roșia Montană.

Cu sprijinul tău Autobuzul pentru Roșia Montană va funcționa în fiecare sâmbătă, începând cu 22 August până în 26 Decembrie 2020.

Decât să pun bannere prin Roșia și să irosesc banii, mai bine fac cu ajutorul tău ceva util pentru localnicii din Roșia Montană.

Mulțumesc frumos!
Tică Darie

Contribuie la Autobuz pentru Roșia Montană

€1.920 of €1.500 raised
Personal Info

Donation Total: €10,00