Salut,

Salut,

Sunt Tică Darie și iubesc Roșia Montană pentru copii.

Fiecare părinte are vise mari pentru copiii săi.

Acesta e motivul pentru care vreau modernizarea şcolilor din Roşia, vreau cluburi de activități, locuri de joacă şi învăţare pentru copii.

Vreau ca noile generaţii să aibă toate motivele să rămână aici, iar noi, părinţii, să fim împăcaţi că le putem oferi tot ce au nevoie pentru o creştere armonioasă.

Muncesc pentru copii în 5 pași:

Educația

Vreau să modernizăm școlile pentru că astfel, atât copiii, cât şi profesorii din comună vor fi încurajaţi să practice educaţie de calitate.


Dezvoltarea

Vreau să creăm cluburi și centre de formare în diferite domenii de interes pentru a oferi cât mai multe variante de învăţare şi dezvoltare copiilor din Roşia Montană. 


Oportunitățile

Vreau să oferim oportunități de dezvoltare profesională în informatică, design, fotografie, cinematografie, limbi străine, dansuri, arte, meșteșuguri – dulgherie, tâmplărie, bucătărie tradițională, țesături, pictură și  muzică), pentru ca tinerii localnici să aibă motive reale să rămână şi să studieze aici.


Activitățile

Vreau să conturăm activități extrașcolare în care copiii şi tinerii să se poată implica pentru a avea alternative reale de învățare și în jurul școlii.


Voluntariatul

Vreau să organizăm activităţi de voluntariat în folosul comunității, contexte de învățare nonformală, un loc în care creștem o generație mai responsabilă, mai implicată.


Iubesc Roșia Montană! Pentru oameni. Pentru locuri. Pentru copii.

Votează-mă!

Cu sprijinul tău, voi fi viitorul primar al Roșiei Montane.

Al oamenilor din Roșia Montană!